Wij horen graag wat u van dbpsychologenpraktijk vindt, daarom kunt u onderaan deze pagina een recensie achter laten. Alvast bedankt!

11 gedachten over “Reacties

 • 10 februari 2020 om 19:23
  Permalink

  Na het plotse verlies van mijn zoon in dec. 2016, liep ik vast in mijn verdriet.
  Hoe moest ik verder, was mijn rouw wel “normaal”, kon ik wel door met leven en hoe moest ik mijn dochters opvangen enz. enz.
  Ik kwam via internet bij Doetie terecht en we hadden direkt een klik.
  Ze is een hartelijke empathische vrouw, toegankelijk en ook iemand met zelfreflectie. De praktijkruimte is rustig en doet warm aan.
  Ik heb veel aan onze gesprekken gehad en keek er ook naar uit. Natuurlijk kon Doetie mijn verdriet niet echt wegnemen, dat kan niemand als je een kind verliest.
  Maar ze heeft me wel handvatten gegeven en me anders leren kijken naar mezelf. Ook de twee EMDR-sessies hebben de rafeligste randjes van een bepaalde herinnering verzacht.
  Doetie werkt mijns inziens ook in het belang van de cliënt, ze zal je niet proberen “vast te houden ” of meerdere gesprekken opdringen o.i.d.
  Kortom…een gouden mens ?

 • 13 februari 2017 om 17:47
  Permalink

  We hebben als gezin (broer en zussen) bij Doetie en Liane een traject van systeemtherapie doorlopen. Door Doetie en Liane hebben we elkaar meer leren waarderen en geleerd naar elkaars waarheid te kijken. Tijdens de sessies was er ruimte voor verdriet, boosheid en liefde. Doetie en Liane hebben ons op een zeer warme en professionele manier begeleid.
  Het zijn twee hartelijke mensen die ons genoeg veiligheid boden zodat er ruimte was voor onze gevoelens en emoties. De therapie heeft veel nieuwe inzichten gebracht.

 • 22 januari 2016 om 11:26
  Permalink

  Tijdens een lastige periode heb ik hulp gezocht bij Doetie. Zij heeft mij veel inzichten gegeven waar ik veel aan heb gehad. Ze is geïnteresseerd en professioneel. Dat gaf me al snel een goed gevoel en dat helpt om met je problemen aan de slag te gaan.

  Omdat het destijds ook niet goed liep in mijn relatie leek het me goed om mijn vriend ook te betrekken tijdens de gesprekken bij Doetie. Onze relatie is hierdoor meer open geworden en begrijpen we elkaar beter. Omdat ik zelf ook beter in mijn vel zat ging (en gaat) het in onze relatie ook beter.

  Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Doetie in therapie te gaan. Het heeft me veel opgeleverd en ik ben naar haar dankbaar voor haar mensgerichte en oprechte aandacht. Ze weet wat ze doet en geeft je snel een vertrouwd gevoel. Ook haar aanpak paste goed bij ons, ze wacht niet af tot er een keer iets probeert, je moet wel aan het werk. Maar daar ben je er ook voor toch?

  Doetie, namens ons heel erg bedankt 🙂 !

 • 15 december 2015 om 04:51
  Permalink

  Ik zocht ondersteuning bij Doetie n.a.v. verwerkingsvragen die opkwamen vanuit een ziekteproces in combinatie met mijn hooggevoeligheid. Voor beide was ik bij Doetie aan het juiste adres. Prettig open en eerlijk contact. Professionele, persoonlijke benadering/betrokkenheid met gepaste humor op zijn tijd. Veel geleerd. Veel tools rijker nu om wat zich voordoet met meer rust en zelfbehoud aan te gaan. Ik ben letterlijk weer aardig op mijn pootjes terecht gekomen en ben erg blij met haar bijdrage daaraan!

 • 28 januari 2015 om 21:45
  Permalink

  Na een paar moeilijke situaties mee gemaakt te hebben. Waarin ik mezelf kwijt raakte en nog moeilijk wist welke beslissingen maken bij mij zelf paste. Ben ik hier naar toe gegaan. Gewoon om weer mezelf te begrijpen en weer vertrouwen te hebben in mezelf. Dit heeft heel goed geholpen!
  Voelde niet eens als hulp maar gewoon even als een paar hulpmiddelen! Heb er veel aan gehad.

 • 17 december 2014 om 22:21
  Permalink

  Het ging niet goed met me. Het ging slecht en zonder hulp ging ik het niet redden. Via de huisarts en kennissen in contact gekomen met Doetie. Vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in Doetie. In het begin van de therapie moest me eerst duidelijk gemaakt worden hoe slecht het eigenlijk met me ging. Tja, dan ben ik een lastige cliënt want dat geloofde ik gewoonweg niet. Het bleek noodzakelijk om in eerste instantie wekelijks langs te komen. Na verloop van tijd werd de frequentie afgebouwd. Toch ben ik al met al een jaar ‘onder de pannen’ geweest.
  Doetie heeft me met zachte hand nieuwe inzichten laten verkrijgen, maar soms ook met harde hand (confronterend) laten zien wat er met me aan de hand was en wat ik wel en vooral niet moest doen. Steeds in goed overleg. Ik was degene die bepalend was, Doetie degene die het gesprek/de therapie daarop aan past. Ik kan stellen dat dit perfect heeft gewerkt.
  Ik heb dingen gedaan, keuzes gemaakt die ik zonder de begeleiding van Doetie niet had kunnen (lees: durven) maken. Doetie DANK daarvoor.
  Succes met je praktijk.

 • 17 augustus 2014 om 20:21
  Permalink

  Wij zijn bij Doetie in therapie geweest omdat we na 35 jaar huwelijk elkaar een beetje kwijt waren geraakt. Door de warmte en liefdevol therapie van Doetie hebben we elkaar weer gevonden! Geweldig Doetie wij zijn je heel dankbaar. XXX

 • 5 augustus 2014 om 15:02
  Permalink

  We hebben allebei een leuk rugzakje meegekregen uit vorige relaties en daardoor snapten we elkaar niet meer en liep ons huwelijk na 3,5 jaar vast, maar we wilden elkaar niet kwijt. Door diverse gesprekken gehad te hebben met Doetie, gaat het nu weer de goede kant op. Af en toe uiteraard nog wel ruzie maar dat hoort bij een relatie. We houden van elkaar en gaan er voor. Doetie is een geweldige warme en lieve vrouw met ontzettend veel kennis die ze op een leuke manier over kan brengen. Je voelt je bij haar al snel vertrouwd. Ze is eerlijk en zegt waar het op staat en wij hebben veel aan haar gehad. Doetie, je bent een geweldig mooie, lieve vrouw. Heel erg bedankt dat je ons wilde helpen!!

 • 29 november 2013 om 00:42
  Permalink

  Na een moeilijke tijd met de situatie waarin ik verkeerde en met problemen met mezelf, heeft Doetie naast het luisteren naar mijn verhaal me handvaaten gegeven waardoor ik mezelf samen met haar weer op de rails kreeg.

  Ademshalings oefeningen en het stilstaan bij jezelf. Je eigen energie voelen.
  En voelen dat je er mag zijn! Erg fijn.
  Wijze lessen van een heel fijn een goed mens, waar je altijd terecht kunt in moeilijke tijden!

 • 5 november 2013 om 09:55
  Permalink

  Nadat ons huwelijk vastliep en dreigde stuk te lopen, volgden wij huwelijkstherapie bij Doetie. Voor de warmte en betrokkenheid van Doetie, voelden we ons al snel op ons gemak. Ze gaf duidelijk leiding in de gesprekken, en gaf ons ruimte waar we dat nodig hadden. Ze heeft ons weer op weg geholpen, en we zijn nog steeds bij elkaar. Als het nodig is, hoeven we maar te bellen en kunnen we bij Doetie terecht, we zetten alles weer even op een rijtje en kunnen weer verder. Deze therapie is voor ons heel goed geweest, en de mens Doetie en de prachtige, rustgevende omgeving waarin de praktijk staat, zijn een toegevoegde waarde!

 • 2 november 2013 om 20:06
  Permalink

  Ik heb bij Doetie EMDR therapie gehad, had mijn vraagtekens betreffende zo’n soort therapie, maar heftig motorongeluk niet goed verwerkt en het heeft mij zo goed geholpen dat ik sinds kort weer heerlijk motor rij, en het gaat super.. Voelde mij vanaf aanvang bij haar op mijn gemak en vertrouwd. Ik heb ontzettend veel aan de gesprekken en EMDR gehad.. Vr groet Klaaske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.